5a Trobada de la comunitat de TI d’Administració Local

Va Trobada Comunitat TI
Foto de la V Trobada de la Comunitat TIC a Pineda de Mar

El divendres 16 de novembre de 2018 va tenir lloc a Pineda de Mar la 5ª Trobada de la comunitat de Tècnics d’Informació i Comunicació d’Administració Local. La jornada ha aplegat a prop de 80 professionals vinculats amb les entitats locals i diputacions de Catalunya. És la primera vegada que aquesta trobada aplega a persones vinculades a administracions públiques de les quatre províncies catalanes.

La trobada, va comptar amb ponents de diferents administracions que han pogut compartir amb els assistents diferents experiències i temes de rellevància del sector, tendències tecnològiques en les administracions i altres problemes habituals en ajuntaments. Alguns dels aspectes que es van tractar van ser la contractació de serveis unificats d’impressió, l’estat del projecte BASIC (BAse de Sistemes d’Informació i Comunicacions) – Inventari TI; i les Experiències de solucions d’hiperconvergència. Solució HP Simplicity.

L’acte va acabar amb la presència de l’Inspector de la Policia Nacional del Grupo II de Delicuencia Económica y Blanqueo de Capitales explicant la metodologia i pràctiques de bon ús davant d’un requeriment judicial, que va aixecar l’interès de totes les persones assistents a la jornada.

En acabar l’acte tots els assistents van fer una visita a la nova Oficina d’Informació i Turisme que és un referent en el sector per l’ús de les tecnologies de la informació. 

Font: Radiopineda.cat

Podeu consultar el programa de la jornada aquí.